Najnovšie recenzie zo sekcie Slúchadlá
Zatial pouzivam len ratko. Sluchatka su pohodlne, zvuk bohaty, pomerne makky, prijemny, basy slusne, ...
- vydrz ~8h nonstop pouzivania
- perfektne sedia na hlave su pohodlne aj pri dlhodobom noseni
- v 4izb byte bezproblemov dosiahnu vsade, netreba ich vsak mat pri usb porte pri nabijani (ak sa pouzivaju s laptopom) pri PC je to jedno
- kvalita zvuku
- kvalita mikrofonu
- jedinou nevyhodou je asi vaha, kolega ich kupil tiez a po ~3h ich musi dat dole.
- zvuk
- vydrz
- jednoduche parovanie
- mikrofon
- nesedia uplne najlepsie v uchu
- pri skakani na svihadle padaju z ucha takisto pri behani
- nie su na sport ale to sa pri takomto dizajne dalo cakat
skusal som ANC zatial iba pri kosacke, da sa pocuvat hudbu, uz samotne sluchadla celkom dobre odhlucnene. ekvalizery v aplikacii ale pravdu povediac nedokazal som nastavit zvuk presne podla mojho gusta - presne! napriek tomu sa oplatili
JBL Tune 520BT
Marián
Pridané: 10. septembra 2024
(naposledy upravené 10. septembra 2024)
Zakúpený v www.Digital24.sk
- Dlhá výdrž batérie
- Výborný a silný zvuk
- Bezchybné pripájanie BT ku dvom zariadeniam
- Dostatočne mäkké a netlačia na ušiach
- Nízka hmotnosť
- Kvalitné vyhotovenie
- Za tú cenu, nie je čo riešiť
- Na obrazovke notebooku na spodnej lište, ikonka "zvuk" nezobrazuje % stav nabitia batérií slúchadiel, ale je to % hlasitosti zvuku slúchadiel. Stav nabitia batérie ukazuje až v nastaveniach Bluetooth.
Je potrebné nainštalovať si JBL headphones aplikáciu a nastaviť si zvuk podľa vlastných preferencií. Naozaj "ožijú". S továrenským nastavením sa to nedá ani porovnať.
- jednoduché ovládanie
- dobre sedia v ušiach
- príjemný zvuk
- dobrý dosah
pomer cena vykon super
Slúchadlá boli zakúpené ako darček pre dospievajúcu dcéru. Kvalita zvuku je vynikajúca. Dizajn a farba produktu sú na vysokej úrovni. Batéria vydrží prekvapivo dlho.
- Dobry zvuk
- Dlhá výdrž batérie
- Dobre držia na ušiach
- Pre mňa žiadna
Prvy krát skúšam otvorene slúchadlá. Doteraz som na beh vzdy používal štuple. Tieto maju prekvapivo dobry zvuk. Tym ze su otvorene tak dobre počuť okolie, co je výhoda pri behu. Pre niekoho, kto si chce vychutnať hudbu, alebo hovorené slovo to ale moze byt nevýhoda. Na rušnej ceste alebo v rušnom prostredí toho moc počuť nie je. Za mna zatial najlepšie slúchadlá na šport co používam. Uvidím ci vydržia bez poruchy aspoň dva roky.
- za tú cenu hrajú schopne, zvuku nemám čo vytknúť
- ANC funguje veľmi dobre, používam ich v traktore pre potlačenie hluku a dokážu odfiltrovať veľmi veľa
- rýchle spojenie s telefónom bez váhania (iOS)
- veľmi dobre držia v uchu
- znesú pot, špinu, prach - a hrajú stále ako nové - otestované
- vyberajú sa z obalu veľmi čudne, x-krát mi spadli z rúk pri vyberaní z púzdra. Mám pocit ako keby boli z mydla, tak sa šmýkajú
- appka od niceboy funguje zvláštne - slúchatka sa spáruju hneď no appka ich zaznamená až po pár min, dovtedy vypisuje že su offline (hlavne že hudba už hrá). Musím dať restart appky alebo počkať, čo je otravné. Taktiež po vypnutí a zapnutí zresetuje ANC režim na default stredný - zase otrava navyše
- pri spojení slúchadiel s NB (macOS) mi seká prehrávanie
- pár krát sa mi stalo, že som ich takmer nabité dal do púzdra po prehrávaní a na druhý deň boli úplne vybité, doteraz neviem prečo ich niekedy vybije...
V podstate ma neprekvapili, za tú cenu sú kvalitné. Predtým som mal 3 roky hive pods 2 a tiež nesklamali.
No na ďalšie už prišetrím a kúpim applacké pods
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi BT sluchátek Niceboy HIVE Pins 3 ANC a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- ľahké, majú dobrý zvuk - aj keď v porovnaní s mojimi starými Sony (obyčajné za 50e) neznejú až tak "pémiovo"
- s redukciou na 6.3mm sa dajú použiť k audio zosilňovačom,
- gitarovým kombám atď. ako odposluch, čo je veľmi dobré
- vymeniteľné náušníky a káble
- sú 2x tak hlasité ako moje predošlé
- konštrukcia je komplet plast, aj keď to majú zrejme za tých 25 rokov odskúšané, ale pri prvotnom vybalení pôsobia lacno a obyčajne
- polstrovanie náušníkov je tvrdšia "koženka"
- točený kábel - bol by som radšej za
- rovný 3m kábel, ale toto je asi subjektívne
- najväčšie negatívum je výmena káblov - nie sú na jack ale na skrutky. Držiak kábla (a samozrejme aj káble vedúce do náušníkov) musíte vymeniť, a celé to opäť naskrutkovať naspäť. Je to zdĺhavé a nepohodlné. Skrutky sú úplne nejaké malé miniatúrky s TORX hlavicou (T6 myslím), ktoré som ani nemal ako odskrutkovať, nakoľko doma nemám taký malý kľúč. Keď tak výrobca ho mohol pribaliť. Pri opätovnej výmene za druhý kábel (v prípade potreby) celé toto zopakovať...
- celkovo mi prídu zvukovo fajn ale za tú cenu som čakal lepšie a premyslenejšie vyhotovenie
- Ak by som kupoval teraz, beriem klasický model HD 25
- podľa mňa predražené, uvidíme časom, možno som sa mýlil, hádam aspoň vydržia
Edifier G5BT
Pridané: 9. septembra 2024
(naposledy upravené 9. septembra 2024)
Zakúpený v Kryteo.cz
- Celková spokojnost
- Svietia len keď idú cez bluetooth. Keď sú napojené cez kábel tak nesvietia. Ale to je banalita.
Velmi pohodlne sluchadla, pri pocuvani nerusim okolie. Mäkké na uši. Dajú sa pekne sklopiť. Možno použiť kabel aj bezkablovo.
- Výborný zvuk
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za recenzi bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Podsie 3 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Skvela cena, naozaj dobry zvuk. Mozno chyba apka na nastavenie eqaulizeru...
- Slabsia case na sluchadla...
- dobry zvuk
- dobre stuple v kazdej velkosti
- dobra vydrz baterie
Reakcia značky Niceboy
Bezproblémovo fungovali presne do 2 rokov od kúpy..
Teraz vydržia na jedno nabitie max. 1 h
Pohodlné, funkčné. Dobrá kvalita v tejto cenovej kategórií.
- dobry zvuk a obladanie je jemne
- trochu to vypadava z uši asi mam blbe ucho
- prijemne ma prekvapila kvalita. na hodnotenie je este skoro
- Skvelé odporúčam .
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]