Najnovšie recenzie zo sekcie Slúchadlá
- Super zvuk!!!
Slúchadlá spĺňajú uvedené parametre, len ovládanie hlasitosti nie je plynulé - niekedy /často/ musím opakovane viackrát tuknuť aby zareagovali.
Zatiaľ ho mám krátku dobu.
- Kvalita zvuku je dobrá
- Za tie € skutočne vynikajúci zvuk
- ANC pracuje ako má
- Dizajn
- Veľa možností vlastného nastavenia
Prechod z Nice, rozdiel v cene oveľa menší ako rozdiel v kvalite a funkciách! Odporúčam všetkým, ktorí chcú naozaj veľa muziky za málo peňazí.
Kvalitný zvuk a dobrá cena
- Vyvažený čistý zvuk, kvalita spracovania.
funguje, občas sa preruší pripojeie k telefónu
- malý nepodstatný bonus je, že sedia aj na hlavy detí (6 a 7) čo sa mi s inými sluchátkami nedarilo (nieže by o to šlo)
- za mňa celkovo super
- Veľmi dobrá kvalita zvuku
- Výborný zvuk
- Skvele zvládnuté ANC
- Transparentný režim
- Krabička na sluchátka
- Kvalita spracovania
- Dizajn
- Slabšia výdrž na baterku ale nie je to nič hrozné, za pár minút sa v krabičke sluchátka dobijú
Celkovo som s týmito slúchadlami spokojný, mal som aj predošlú generáciu Galaxy Buds2 Pro ktoré boli taktiež výborné a popravde upgrade som ani nechcel. Ale kedže sa moje Buds2 pro vyprali v práčke tak bol čas na kúpu nových. Slúchadlá sa veľmi dobre nosia v uchu, sú pohodlné a netlačia a po chvíli si už ani neuvedomujem že ich mám. Samozrejme konektivita je skvelá, bezproblémová a rýchla hlavne so Samsung produktmi.
- Vypadávajú mi z usi
Tieto sluchadla som kupil primarne preto ze maju najlepsi mikrofon na trhu. Boli v zlave za 180€ tak som to riskol. Riskol, pretoze internet je plny problemov s nimi. Hlavne sa lamu tie plastove objimki spajajuce nahlavnu cast a reproduktory a Razer ani obchody(aj Alza) to nerady uznavaju ako reklamaciu. Preventivne som ich oblepil elektroizolacnou paskou a dodatocne aj stahovacou. V najhorsiom som nasiel na aliexprese nahradne za cca 20€. Zvuk maju priserny, su to naozaj hracske sluchadla kde clovek potrebuje pocut kroky a orientovat sa v priestore. Na hudbu a filmy to rozhodne nie je, zneju priserne a nie je to otazka ekvalizeru. Mikrofon je naozaj dobry ale je dost tichy. Pre nahravanie v OBS sa to da upravit ale pre video hovor nie pretoze sa zda ze bezdrotove mikrofony windows nevie boostnut a Skype ani Zoom taktiez nemaju moznost gain/boos. Sluchadla mam vyhradne na videohovory a inak ich nepouzivam, tak dufam ze sa nerozpadnu same od seba. Synapse softver nie je najhorsi, ako sa docitate na internete, ale nie je to ziadna slava. Ale funguje proste. Problem s wifi prijmacom je, ze ked sluchadla vypnete, tak sa vam system neprepne na zabudovane zariadenia(reproduktory, mikrofon) ako v pripade BT lebo konektor je stale fyzicky pripojeny. Takze to treba vzdy manualne prepinat. BT ani kabel som neskusal. Ten mikrofon je naozaj dobry, alternativu ma len Corsair HS80 RGB Wireless alebo Beyerdynamic MMX200.
- zvuk
- výdrž batérie
- materiál
veľmi dobrý zvuk jak na hudbu tak na hry, mikrofon nie je zrovna stvorený na komunikáciu v hrách, po aktivácii mikrofónu v hre sa razantne zmení zvuk ( k horšiemu) aspoň v mojom prípade. Možno to ide niekde nastaviť.
- kvalita zvuku vyhovuje
- telá štuplov sú magnetické, takže držia spolu, keď ich máte zbalené a tým sa menej motajú
- v uchu držia dobre aj pri behu
- tlačidlo na prepínanie je super
all ok
- noise cancelation
- clear sound playback
- Pekné
- Pohodlné
- Dobrý zvuk
Dobrá cena
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »